• hiconcn-banner001
  • hiconcn-banner002
  • hiconcn-banner003
  • 1
  • langganan

    langganan

    Urang difokuskeun pangabutuh customer. Simkuring teu ngan ngahasilkeun conditioner hawa, tapi ngembangna nilai konsumén urang.
  • pabrik

    pabrik

    NINGBO HICON Industri CO., LTD-nu ahli produksi conditioner hawa husus
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu

Produk Artikel

  • banner01

Tentang Kami

NINGBO HICON Industri CO., LTD-nu ahli produksi conditioner hawa husus, sarta produsén profésional produk conditioner hawa komersil, anu lokasina di SIMEN zone industri, kota YUYAO, Propinsi Zhejiang. HICON mangrupakeun perusahaan profésional ti ngarancang jeung ngamekarkeun, manufaktur, sarta pamasaran aplikasi husus jeung produk conditioner hawa sentral, nu ngawengku kira 120.000 m2, sarta owns asset ngeunaan RMB280.0millions na kira 350 staf.

Diajar deui

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !