Hawa tiis rangkep AC

Pondok Description:

Marine Air-tiis rangkep Air conditioner Pedaran The rangkep conditioner hawa hawa-tiis geus dirancang husus pikeun aplikasi lepas pantai, sarta lokasi nu sejen kayaning engine kamar kontrol, workshop, kamar switchboard, galley jsb, nu diwangun ku Unit indoor jeung Unit outdoor. The utamana diwangun ku Unit penanganan hawa, sarta ngadalikeun Unit kaasup panel operasi. compressor, SEPARATOR minyak, condenser hawa-leuwih tiis, condensing regulator tekanan, panarima, filter, tetempoan kaca, Cicing-off klep, liqui ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Marine Air-tiis rangkep Air conditioner

    gambaran

    The conditioner hawa rangkep hawa-tiis geus dirancang husus pikeun aplikasi lepas pantai, sarta lokasi nu sejen

    kayaning rohangan kontrol engine, workshop, kamar switchboard, galley jsb, nu diwangun ku Unit indoor na

    Unit outdoor.

    The utamana diwangun ku Unit penanganan hawa, sarta ngadalikeun Unit kaasup panel operasi. compressor, SEPARATOR minyak, condenser hawa-leuwih tiis, condensing regulator tekanan, panarima, filter, tetempoan kaca, Cicing-off klep, SEPARATOR cair jeung sajabana

    Unit nu geus pabrik dites (kaasup uji tekanan, test vakum, ngajalankeun test.), sarta klien nu bisa make eta sanggeus ngahubungkeun jalur refrigeration, sarta sumber daya.

    Fitur

    ● Refrigerant: R404A, R407C, R134A, R22 jsb

    ● Compressor: Semi-hermetic tipe piston.

    ● Condenser: meuntas tambaga-fin sarta tipe tambaga-tube, kalawan efisiensi tinggi na korosi alus

    panyalindungan.

    ● System valves: Danfoss (Dénmark), dipercaya jeung awét.

    ● V-sabuk disetir kipas-motor, mastikeun tingkat noise lemah sareng Geter low.

    ● sintétik résin bubuk keur casing baja pikeun aplikasi laut.

    ● cooling atawa hawa panas geus netepkeun otomatis tur mintonkeun on panel kontrol, kadali jauh téh

    pilihan.

    ● tipe Control: kontrol klasik.

    ● 50/60 Hz, 3 fase.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !