Ngatur hawa Unit

Pondok Description:

Marine Air Ngatur Unit Pedaran The laut Unit penanganan hawa teh alat penting pikeun nungkulan suhu sarta kalembaban tina hawa di kabin nu. bagian AHU normal diwangun tina bagian handap, anu bisa kalawan bébas digabungkeun jeung dipasang di casings pikeun ngabentuk bagian lengkep: Pergaulan asupan hawa, bagian filter, bagian pemanasan, bagian cooling, humidifying bagian, bagian kipas, bagian ngurangan. Pitur 1.Panel na pigura: bahan panyalindungan korosi, Alu-Séng Steel atanapi steel S ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Marine Air Ngatur Unit

    gambaran

    The penanganan hawa Unit laut teh alat penting pikeun nungkulan suhu sarta kalembaban anu

    hawa di kabin nu.

    bagian AHU normal diwangun tina bagian handap, anu bisa kalawan bébas digabungkeun jeung dipasang di casings pikeun ngabentuk bagian lengkep: Pergaulan asupan hawa, bagian filter, bagian pemanasan, bagian cooling, humidifying bagian, bagian kipas, bagian ngurangan.

    Fitur

    1.Panel na pigura: bahan panyalindungan korosi, Alu-Séng Steel atanapi steel Steel pilihan.

    2.The panels anu kandel 50 mm sarta diwangun ku hiji lambar baja skinned ganda kalawan panengah

    wol mineral.

    Unit 3.Fan-motor: ganda inlet centrifugal kipas, ku V-sabuk disetir motor.

    4.The spiroduct atawa saluran kuadrat bisa disambungkeun langsung ka bagian pikeun instalasi gampang.

    5.The aksés lawang anu aya, anu bisa dibuka jeung detached gampang pikeun pamariksaan jeung

    ngalayanan.

    6.The bagian hanca téh pilihan pikeun konsumén, sarta minuhan sarat paling nuntut.

    7.Cooling sedeng: refrigerant (R404A, R407C, R134A, R22 jrrd) atawa cai chilled

    8.Heating sedeng: ngukus, cai panas, minyak panas, atanapi panas listrik

    9.Humidifying sedeng: uap, cai tawar + hawa dikomprés, atawa cai tawar

    10.50 / 60 Hz, 3 fase.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !