Unit panas Air Sumber Jumlah Panas Pamulihan Cai Panaskeun

Pondok Description:

fitur Unit: 1.The tinggi efisien jeung ongkos-hemat Unit ieu dikembangkeun hususna keur aplikasi laundry di hotél. 2.The anjeunna laudry kamar nu asor tur hawa pisan tinggi alatan drying pakean jeung artikel séjén karya nyiptakeun kavling asor tur panas, perlu dehumidified tur tiis handap terus. Saterusna, pakean drying jeung artikel séjén gawé kudu suplai badag cai temp tinggi. fungsi 3.The of Unit: 1) niiskeun turun temp kamar laundry jeung kalembaban ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fitur Unit:

    1.The efisien jeung ongkos-hemat Unit tinggi ieu dikembangkeun hususna keur aplikasi laundry di hotél.

    2.The anjeunna laudry kamar nu asor tur hawa pisan tinggi alatan drying

    pakean jeung artikel séjén karya nyiptakeun kavling asor tur panas, perlu dehumidified na

    tiis handap terus. Saterusna, pakean drying jeung artikel séjén dianggo kedah

    suplai badag cai temp tinggi.

    fungsi 3.The of Unit: 1) niiskeun turun temp kamar laundry jeung kalembaban sarta nyadiakeun

    1) niiskeun turun temp kamar laundry jeung kalembaban sarta nyadiakeun hawa nyaman jeung garing pikeun staf digawé di kamar laundry.

    2) nyadiakeun cai panas jeung 55 ℃ terus ka drying pakean jeung artikel séjén.

    friendly-4.Environment R134A refrigerant di Unit pikeun kondisi suhu ambient tinggi berpungsi.

    Struktur rangkep 5.The timer ngandung ensures unit ukuran leutik jeung spasi simpen. unit nu

    bisa dipasang sisi indoor atanapi samping outdoor kalayan saluran.

    6.The Unit bisa dianggo dina sataun total na outdoor temp low boga pangaruh ka dinya, deui hanca

    ti normal manaskeun cai pompa panas.

    7.The panel Unit ieu kualitas alus galvanizes panel baja jeung perlakuan lukisan ngalawan lila-waktos

    korosi di lingkungan kalembaban anu luhur.

    8.Good perlakuan noise insulasi ensures noise handap nalika Unit jalan.

    9.The compressor jeung kontrol kotak anu dipasang dina Unit pikeun digawé pangropéa gampang.

    10.There téh badag ukuranana solokan pan pikeun mastikeun euweuh leakage condensate jero.

    11.Super low ongkos operasi: 1/4 tina manaskeun cai listrik; 1/3 tina cai heaterk gas; 1/2 panas manaskeun cai pompa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !