mini Chiller

Pondok Description:

Unit ciri: produk 1.The nyaéta salah sahiji parusahaan urang dikembangkeun produk Palasik s di jaman mimiti. panel 2.Unit urang téh roll logam tiis kalawan semprot éléktrostatik sarta ngalawan lila-waktos korosi. 3.Cool rentang kapasitas from8.0 ~ 40.0KW kana nyugemakeun sarat cooling / panas domestik. 4.The Unit ngagunakeun kipas noise motor low pikeun mastikeun nu noise low nalika berpungsi. 5.The wir controller bisa nyieun pamaké beroperasi unit kalayan jarak panjang. 6.The Unit ngawengku pompa cai pikeun nyimpen i ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fitur Unit:

    produk 1.The nyaéta salah sahiji parusahaan urang dikembangkeun produk Palasik s di jaman mimiti.

    panel 2.Unit urang téh roll logam tiis kalawan semprot éléktrostatik sarta ngalawan lila-waktos korosi.

    3.Cool rentang kapasitas from8.0 ~ 40.0KW kana nyugemakeun sarat cooling / panas domestik.

    4.The Unit ngagunakeun kipas noise motor low pikeun mastikeun nu noise low nalika berpungsi.

    5.The wir controller bisa nyieun pamaké beroperasi unit kalayan jarak panjang.

    6.The Unit ngawengku pompa cai pikeun nyimpen karya instalasi di sisi pamaké.

    7.The Unit owns loba alat panyalindungan jeung fungsi, kaasup hi tekanan / low,

    anti katirisan, overheating, kurangna tegangan, jeung perlindungan overloading.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !