Rada Low tipe noise

Pondok Description:

Siling Kelautan concealed Fan coil Unit Hisurp geus dirancang rupa runtuyan Fan coil Unit pikeun mastikeun atmosfir tinggi-grade kaayaan lingkungan laut. Ti badag pikeun kapal dagang leutik, model béda téh disadiakeun keur aplikasi, satisfying rupa-rupa Kamampuh cooling diperlukeun tur sumber kakuatan dipaké di sakuliah dunya. aréa ieu kaahlian profésional méré Hisurp ujung ngarah dina widang ieu bisnis. concealed kipas runtuyan coil horizontal Ieu geus maju dina urutan ka ac ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Siling Kelautan Unit concealed Fan coil

    Hisurp geus dirancang rupa runtuyan Fan coil Unit pikeun mastikeun atmosfir tinggi-grade kaayaan lingkungan laut. Ti badag pikeun kapal dagang leutik, model béda téh disadiakeun keur aplikasi, satisfying rupa-rupa Kamampuh cooling diperlukeun tur sumber kakuatan dipaké di sakuliah dunya. aréa ieu kaahlian profésional méré Hisurp ujung ngarah dina widang ieu bisnis.

    concealed kipas runtuyan coil horizontal Ieu geus maju dina urutan pikeun ngahontal kanyamanan maksimum kalawan kinerja énergi maksimum dina noise boro pikeun ménta kalayan unit konvénsional terminal hawa (pamisah, kipas coils). pagelaran na ngajadikeun eta hiji produk idéal pikeun instalasi wae nu butuh patuh aturan ketat dina tingkat noise. Ulikan ati a plenum terpadu pakakas panekannan sarta pamakéan bahan insulating tinangtu (didaur serat poliéster) sora luhur nyerep kakuatan.

    Fitur konci 

    1. durability Alus dirancang husus pikeun aplikasi laut
    2. Desain beurat lampu
    3. Lega operasi rentang
    4. Énergi-nyimpen
    5. bagian modifikasi loba pisan assure rupa aplikasi
    6. angkutan gampang jeung karya instalasi
    7. Steel Steel netes pan kalawan jangkungna 25mm

    aplikasi

    - Kabéh kapal paduli anyar atanapi lami

    - unit leutik pikeun kabin tur mesin kamar


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    HK

    HK

    WhatsApp Online Chat !