Screw Cai Chiller

Pondok Description:

Unit ciri: Unit 1.The mangrupa produk Palasik parusahaan urang, tiasa nawiskeun R22, R407C, R134A tilu tipe refrigerants minuhan sarat tina béda nagara jeung wewengkon. 2.Supre-lega rentang kapasitas ti 170KW ~ 4800KW pikeun Pilihan lega anjeun, nawarkeun Unit sareng 1,2,3,4 compressor. 3.The Unit bisa nawarkeun 8 kelas tina mnt Perda énergi 12,5% pikeun nyugemakeun sarat nyimpen-énergi customer urang. 4.The Unit runtuyan bisa nawarkeun recovery panas functionsof 30%, 50%, 75%, 100% jadi per ulang nu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    fitur Unit:

    1.The Unit mangrupa produk Palasik parusahaan urang, tiasa nawiskeun R22, R407C, R134A tilu tipe refrigerants minuhan sarat tina béda nagara jeung wewengkon.

    2.Supre-lega rentang kapasitas ti 170KW ~ 4800KW pikeun Pilihan lega anjeun, nawarkeun Unit sareng 1,2,3,4 compressor. 3.The Unit bisa nawarkeun 8 kelas tina mnt Perda énergi 12,5% pikeun nyugemakeun sarat nyimpen-énergi customer urang. 4.The Unit runtuyan bisa nawarkeun recovery panas functionsof 30%, 50%, 75%, 100% jadi per sarat tina customer. 5.The Unit adopts-kinerja tinggi brand kawentar tur semi-hermetic srew compreesor jeung efisiensi tinggi cangkang & tube panas exchanger.The rata Pulisi anu luhur 4,5.

    brand 6.SIEMENS purwakarta controller, kinerja stabil sarta operasi gampang.

    7.The suhu cai chilled bisa disaluyukeun tina 5 ℃ nepi 15 ℃, sarta bisa dipaké pikeun aplikasi industri. 8.The Unit boga loba alat panyalindungan jeung fungsi, kaasup panyalindungan kakuatan

    (Kayaning kurangna-fase, anti fase,), panyalindungan compressor motor, discharged temp gas panyalindungan leuwih luhur, luhur / tekanan low, anti katirisan, compressor panyalindungan overload, temp cai overlow panyalindungan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !